Näe ja koe kajakkien virta Paimionjoella!

Torstaina 13.6.2019 on mahdollista seurata kajakkien ja kanoottien virtaa Paimionjoella, kun Suomi Meloo -tapahtuma saapuu Somerolle ja Koskelle! Mukaan on ilmoittautunut joukkueissa 300 henkilöä, joten useita kajakkeja on samaan aikaan liikkeellä.

Melojat lähtevät Somerniemeltä klo 6 saapuen Someron Rantatuvalle klo 9. Rantatuvalta jatketaan matkaa klo 9.30, joten tässä on oivallinen paikka päästä seuraamaan melontaa!
Seuraava pysähdys on Hovirinnan padolla klo 13, josta matka jatkuu niin, että Kosken Tl Myllyrantaan joukko saapuu klo 17. Myllyrantaan voi hyvin tulla aistimaan tapahtuman tunnelmaa, sillä matkaan lähdetään vasta klo 18.30 hieman alajuoksulta päin. Myös Kahviaitta ja todennäköisesti Matinaitta ovat avoinna.
Paimionjoen melontaosuus loppuu Westaksen sahalle klo 21. Harmillisen lyhyeksi siis Paimionjoen osuus jää, mutta isolla osallistujamäärällä loppuosan melominen olisi ollut hankalaa.

Tule seuraamaan melontaa vaihtopaikoille tai matkan varrelle! Paimionjoki-osuuden pääsee myös halutessaan melomaan, sillä päivärannekkeita voi ostaa vaihtopaikoilta.
Tarkempaa tietoa tapahtumasta: https://www.suomimeloo.fi/tapahtuma-2019/