Paimionjoki-palkinto jaossa viidennen kerran!

Paimionjoki-yhdistys avaa haettavaksi Paimionjoki-palkinnon. Jo viidettä kertaa haettavissa olevan palkinnon tavoitteena on tuoda esiin Paimionjoen vesistöalueella toimivien yksityishenkilöiden sekä paikallisyhdistysten ja -yhteisöjen tärkeä työ Paimionjoen hyväksi. Tämä työ voi olla esimerkiksi Paimionjoen virkistyskäyttöä tai tunnettavuutta lisäävää tai konkreettisia töitä veden tilan hyväksi.

Paimionjoki-palkinnon arvo on 200€ ja se on tarkoitettu käytännön toimenpiteiden tukemiseen, kuten pieniin laite- tai tarvikehankintoihin ja talkoopäivien järjestämisestä aiheutuviin kuluihin.

 

Haku: Yhteisö tai yksityishenkilö ei voi itse hakea palkintoa, vaan jonkun toisen tahon tulee suositella sitä. Suositus tulee jättää 29.10. mennessä perusteluineen sähköisesti osoitteeseen henna.juntunen@paimio.fi

Palkitseminen: Paimionjoki-yhdistyksen hallitus päättää palkinnon saajan ja palkitseminen tapahtuu yhdistyksen sääntömääräisen syyskokouksen yhteydessä joulukuussa.

 

Paimionjoki-yhdistys ry on vuonna 2010 perustettu Paimionjoen vesistön tilaa ja virkistyskäyttöarvoa edistävä yhdistys. Suurin osa rahoituksesta tulee alueen kuntajäseniltä (Somero, Paimio, Koski Tl, Marttila, Pöytyä, Lieto, Sauvo), mutta jäsenistössä on lisäksi yrityksiä ja paikallisia yhdistyksiä. Rahoitamme toimintaa myös hankkeiden avulla. Yhdistys toimii koko Paimionjoen valuma-alueella Somerolta Paimioon asti.

 

Lisätietoja:

Henna Juntunen, ympäristönhoitaja, Paimionjoki-yhdistys

henna.juntunen@paimio.fi, p. 041 318 0248, www.paimionjoki.fi