12.5. Paimionjoki-yhdistys täyttää 10 vuotta!

Tänä päivänä 10 vuotta sitten perustettiin Paimionjoki-yhdistys! Sen tavoitteeksi asetettiin Paimionjoen vesistön tilan parantaminen. Yhdistyksen perustamiseen oli yhteinen tahtotila ja perustamisasiakirjaa olivatkin allekirjoittamassa edustajat Somerolta, Koskelta Tl, Marttilasta, Tarvasjoelta, Pöytyältä, Paimiosta, Someron vesiensuojeluyhdistyksestä, Fortum Power & Heat Oy:ltä, Painion hoitoyhdistyksestä, Paimionselän kalastusalueelta, MTK-Somerolta ja MTK-Tarvasjoelta.
Yhdistyksen toiminta on laajentunut vuosien kuluessa huomattavasti ja jäseniäkin on nykyään 19, mutta yhä syvimpänä tavoitteena on parantaa Paimionjoen vesistön tilaa.

KuvaTänään oli tarkoitus juhlia 10-vuotista taivalta Somerolla kutsuvieraiden kanssa, mutta poikkeusoloista johtuen juhlat siirrettiin jo hyvissä ajoin syksylle. Toivottavasti silloin saadaan juhlat järjestettyä!
Myös yhdistyksen muut tilaisuudet ja tapahtumat ovat tauolla ja näin jatketaan toistaiseksi. Keväälle oli suunniteltu muun muassa linturetkiä, mutta järjestetään ne sitten ensi vuonna. Nyt tärkeintä on ajatella kaikkien terveyttä ja toivotaan, että normaaliin elämään päästään palaamaan niin pian kuin mahdollista!