Polkuilta Marttilan Kumpulanrannassa perjantaina 26.5. klo 17 alkaen

Marttilan Kumpulanranta on Paimionjoki-yhdistyksen yksi jokipolku-kohteista. Yhteistyössä Marttilan kunnan ja paikallisyhteisöjen kanssa jokipolun merkkausta jatketaan tänä keväänä ympyräpoluksi.

Tule mukaan tutustumaan polkuun kävelemällä se kanssamme läpi ja merkkaamalla reitti kevyesti aitatolpilla. Tämän helpommaksi ei lähiluontoon tutustuminen tule! Polku pysyy auki sitä ahkerasti kulkemalla: samalla tulee koetuksi yksi kappale Paimionjoen säilynyttä koskimaisemaa ja vastarannan laidunmaisemaa. Ahkera polulla kulkija tulee bonganneeksi ainakin harmaahaikaran ja mitä muuta...?

Polkuilta järjestetään perjantaina 26.5. alkaen klo 17, kokoontumispaikkana Marttilan kirkon pysäköintialue. Tule mukaan ideoimaan! Tarvitaanko johonkin pieni silta ojan ylitystä helpottamaan, entäpä pitkospuita..?

Ilta jatkuu ainakin seitsemään saakka, joten paikalle kannattaa tulla, vaikkei ehtisikään vielä iltapäiväviideksi! Omat eväät reppuun ja kumisaappaat jalkaan!

Lisätietoja numerosta: 0400 211 857 tai sähköpostitse elina.tuomarila(at)somero.fi. Huom. tästä numerosta voi myös tarkistaa tapahtumapäivänä sijaintimme, jos olet liittymässä seuraan myöhemmin!