Purokunnostustalkoot 7.9.22 Karhunojalla

Tervetuloa purokunnostustalkoisiin Karhunojalle 7.9.2022!


Kunnostamme taimenpuroa yhteisvoimin ja talkoot ovat avoimet kaikille. Puroon lisätään puuta ja soraa luonnon monimuotoisuuden palauttamiseksi puroympäristöön ja uhanalaisille taimenille entistä parempien elinolosuhteiden luomiseksi. 

Aikataulu:
Klo 12.30.-16.00. Talkoillaan yhdessä (mahdollisesti voidaan jatkaa vielä pidempään)
Klo 16.30.-17.30. Infoa ja opastusta Karhunojan purokunnostuskohteista

Talkoisiin osallistujat tarvitsevat mukaansa kumisaappaat ja vesipullon/juotavaa. Tarjolla pientä talkooevästä järjestäjien puolesta.
Talkoisiin tulijoille ilmoittautuminen etukäteen Valonian nettisivujen kautta. Ilmoittautumiset 6.9. klo 12 mennessä. Pelkästään opastuksille tulijoiden ei tarvitse ilmoittautua.

Kokoontuminen puron varressa osoitteessa Preitiläntie 77 (vedenottamon vieressä). Alueelle mahtuu rajoitetusti autoja, joten toivomme osallistujia saapumaan mieluummin pyörällä tai kävellen. Alueelle voi saapua kävellen myös Koskelantien suunnasta seuraamalla puroa ylävirtaan (kävelymatka noin 500 metriä). 

Lisätiedot ja kyselyt: Marjukka Kulmala, Paimionjoki-yhdistys, p. 0400 211 857

Talkoita järjestämässä Paimionjoki-yhdistys, Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys ry:n Jokitalkkari-hanke sekä Valonian Puujalka-hanke. Talkoojärjestelyissä yhteistyössä mukana Paimion kaupunki.