Paimionjoki tutuksi -kehittämishanke

Paimionjoki tutuksi kehittämishankeen (1.2.2012 – 31.12.2013) kohderyhmiä olivat Paimionjoki-yhdistyksen jäsenkunnat Somero, Koski Tl, Marttila, Pöytyä, Tarvasjoki, Paimio ja Sauvo asukkaineen.

Hankkeen tavoitteena oli nostaa esille Paimionjoen jokivarsiympäristöjä ja niiden potentiaalia osana kuntalaisten lähiluontokokemuksia ja virkistäytymismahdollisuuksia. Tavoitteena oli saada aikaan konkreettisia tuloksia, jotka näyttäisivät toteen paikallisille ihmisille, että Paimionjoki on kehittämisen arvoinen kohde ja että jokiympäristö voi tarjota merkittäviä paikallisia ja seudullisia lähiluontokohteita. Pyrkimyksenä oli tavoittaa erilaisia kohderyhmiä ja vahvistaa jo syntyneitä verkostoja ja edistää yhteishenkeä.

Lehdistötiedote 29.5. Kukkivat niityt

Lehdistötiedote 27.6. Suviheinäsoutu

Lehdistötiedote 31.8. Melontaa ja runoja

Lehdistötiedote 4.9. Akustinpuisto

 

Hankkeen loppuraportti

Hanke rahoitettiin Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2007-2013. Rahoitus saatiin alueen kahden Leader-ryhmän, Varsinais-Suomen Jokivarsikumppanit ry:n ja Varsin Hyvä ry:n kautta, ja hanke toteutettiin VarsinaisSuomen Ely-keskuksen alueella. Hankkeessa työskenteli projektikoordinaattorina Elina Tuomarila.

 

Eu-lippu ja tunnuslause  Leader-logo  Jokivarsikumppanit_logo  varsinhyvä logo